Kenskoff.Wat is bevroren geneesmiddelDiversifieerde marktontwikkeling en een groter concurrentieverm

vrijgavetijd:2022-06-17 20:36:22 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:483

Kerntips:Kenskoff.,Het type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd, moet worden bepaald aan de hand van het soort circ

Het type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd, moet worden bepaald aan de hand van het soort circulerende goederen. Bijvoorbeeld, de koude opslag die alleen groenten circuleert, kan alleen een verse koude opslag bouwen, terwijl de koude opslag met koeling + bevriezing zal worden gebouwd als er veel soorten circulerende goederen en een groot verschil in opslagtemperatuur. Wat de omvang van de koude opslag betreft moet worden bepaald aan de hand van het type, de hoeveelheid, de frequentie, de vraag of het rek moet worden gebruikt en zo. Bijvoorbeeld voor groenten en fruit verpakt in dozen kan worden verwezen naar de opslagcapaciteit van -kg per kubieke meter en kan de omvang van de koude opslag worden geschat in combinatie met de opslagcapaciteit van ongeveer .-..

De thermische isolatie van thermische isolatiematerialen voor de opslag van koude levensmiddelen is de vereiste van polyurethane thermische isolatiematerialen voor koude opslag thermische isolatie, en de kwaliteit van de thermische isolatie kan niet worden waargenomen voordat het werkelijk in gebruik wordt genomen. Het is te laat om het verschil tussen energieverbruik te zien. In dit grote aantal proefnemingen wordt een strenge materiaalselectie uitgevoerd om dit doel te bereiken: gebruik van structuuraminether om de thermische geleiding te verminderen en het thermische isolatieeffect te verbeteren; het watergehalte van verschillende grondstoffen en formules zoveel mogelijk te beperken om een verslechtering van de thermische isolatie-prestaties als gevolg van schuimvorming van water te voorkomen; Voornaamste materiaalpolyether: de producten van grote fabrieken met een strenge nabehandeling worden geselecteerd. Vergeleken met polyether zonder nabehandeling in kleine fabrieken is de uniformiteit van de schuimcellen hoog, de celwand is dun en de thermische isolatie is duidelijk beter dan het gewone schuim met dikke wand en grote poriën; Het gebruik van geurloze amineatalysalalysator kan de balans van schuimende gel-reactie effectief aanpassen en de huid tussen sproeilagen dunner maken, hetgeen bevorderlijk is voor de prestaties van isolatiematerialen voor koude opslag; Gewone polyesterpolyolen worden niet gebruikt.

Kenskoff.De lucht in de gecontroleerde atmosfeer moet een passende circulerende stroom hebben om de temperatuur van de lucht in de opslagruimte uniform te maken. Als de bloedstroom niet wordt uitgevoerd, absorbeert de lucht in het magazijn de ademhalingswarmte van groenten en de warmtelekkage van verschillende delen, wat de bovenste temperatuur verhoogt en de producten gemakkelijk kan verslechteren. Vooral kort na de opslag van groenten is het meer nodig om de ventilatie en de circulatie te versterken.

Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, teneinde de uitvalsgraad van de koeleenheid te verminderen en een goed koeleffect te bereiken.

Het maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.

Het geassembleerde koellichaam neemt vaak dubbelzijdige stalen plaat van polyurethaan thermische isolatie materiaal aan, die uitstekende thermische isolatie prestaties opslag en circulatie effect heeft en het energieverbruik van de werking vermindert. Natuurlijk is nog belangrijker de keuze van het koelsysteem. Bijvoorbeeld, op dit moment is het koelsysteem van fluorkoelmiddel nog steeds de mainstream, maar bij het selecteren van het type en het vermogen van koelapparatuur, is het noodzakelijk om de gegevens voor de installatie van koude opslag te berekenen, en vervolgens een hoge kwaliteit keuze te maken.


Kenskoff.Wat is bevroren geneesmiddelDiversifieerde marktontwikkeling en een groter concurrentievermogen



Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de initiële investering, maar het is noodzakelijk om een bepaalde grens te grijpen en volledig rekening houden met de lange termijn energieverbruik en initiële investering,Kenskoff.Quota voor de installatie van lage temperatuur koude opslag, omdat het isolatie effect van polyurethane koude opslag isolatiematerialen heeft een parabolische lineaire correlatie met zijn bulkgewicht; Een groot aantal studies heeft aangetoond dat het schuim een goede thermische isolatie werking heeft wanneer het gewicht van de eenheid /m is. Daarom wordt het algemeen aanbevolen dat het haar volume van constante temperatuur koude opslag is ~ m /T.

De keuze van de draden moet een veiligheidsfactor hebben, en de temperatuur van het draadoppervlak mag niet hoger zijn dan ℃ tijdens de eenheidswerking of ontdooiing.

Tijdens de inbedrijfstelling voor koude opslag wordt speciaal personeel aangesteld om ervoor te zorgen dat het oppervlak van de koelopslagplaat gelijkmatig wordt weergegeven zonder condensatie en koudlopen; Vergrendeling van gewrichten en gaten; Of de deur van het magazijn en de leveringspoort niet goed zijn afgesloten, en tijdig de problemen van isolatie en afdichting, zoals deumming en luchtlekkage aanpakken.

De kosten zijn redelijkDe structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem,Kenskoff.Vers bewaren van koude opslag, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.

Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.

De grondisolatie van kleine, wat nauw verband houdt met het doel, de opslagproducten en de omvang van de koude opslag. Koeling van Kuhua herinnert eraan: grondisolatie moet worden gedaan, anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie, wat de kwaliteit van opgeslagen goederen be ïnvloedt. Wat is het verschil tussen de grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?


Kenskoff.Wat is bevroren geneesmiddelDiversifieerde marktontwikkeling en een groter concurrentievermogen



Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.

Hoeveel gaat het kosten?Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, gesloten platform, elektrische koeldeur, anti-botsing flexibele afdichting, platform-hoogteverstelinrichting (hef-kanaal) voltooid ^ versterker; amp; ldquo ; Van deur tot deur versterker; amp; rdquo-verbinding ; De exploitatie van het type laden en lossen is het symbool geworden van moderne koude opslag.

De grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag is verschillend, wat nauw verband houdt met het doel, de opslagproducten en de omvang van de koude opslag. Koeling van Kuhua herinnert eraan: grondisolatie moet worden gedaan, anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie, wat de kwaliteit van opgeslagen goederen be ïnvloedt. Wat is het verschil tussen de grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?

Kenskoff.Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

De brede lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.

De bouw van kleine koude opslag wordt op grote schaal gebruikt in het leven, zoals de voedingsindustrie, de verwerkende industrie, enz. omdat de koude opslag zo breed wordt gebruikt, weet je koude opslag? Vooral het bouwproces en de stappen van koude opslag. Begrijpen van het bouwproces en de stappen van koude opslag is nuttig voor alle verbindingen van koud opslag onderhoud.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Kenskoff.adviserennieuws
Kenskoff.Laatste nieuws